Skip to main content

Nieuws

Fotobehang

Foliedruk

Op zoek naar origineel behangpapier? Met fotobehang kan je een persoonlijke toets geven aan je interieur. Kies zelf welk ontwerp, patroon, foto,… je tegen je contrastmuur wilt zien in je woning of kantoor. De stroken hebben een breedte van 60 cm en hebben een kleefkant zodat je geen behanglijm nodig hebt. Bellen worden er uitgestreken omdat het materiaal heel poreus is. Een ideale manier om een originele accentmuur te creëren!  

Originele visitekaartjes

Foliedruk

Een naamkaartje moet opvallen en een blijvende indruk nalaten. Een origineel visitekaartje is dus een must voor je bedrijf. Bij Printkracht10 kan je kiezen uit allerlei luxe afwerkingen. Zoals speciaal papier, bijvoorbeeld soft touch laminaat, of door te werken met foliedruk. Spring eens even binnen om de verschillende papiersoorten en uitwerkingen te bekijken.

Drukwerk voor bedrijven

Foliedruk

Printkracht10 neemt graag het drukwerk van je bedrijf onder handen. Laat je naamkaartjes, flyers, folders, brochures, … bij ons drukken. Alle drukwerken gebeuren met luxe afwerking en met papiersoorten van topkwaliteit. Alles onder één dak geeft het meeste comfort en het mooiste resultaat.

.

Transparante naamkaartjes

Foliedruk

Printkracht10 drukt kwalitatieve naamkaartjes voor een blijvende indruk! Wil je eens iets anders dan anders? Dan zijn transparante naamkaartjes misschien iets voor jou. Je komt ongetwijfeld origineel uit de hoek. Zeker weten dat mensen er twee keer naar zullen kijken en beter in het hoofd zal blijven hangen!

.

Foto op metaal of glas

Foliedruk

Een leuke family pic of vakantiefoto? Laat de typische fotokader achterwege en laat de foto rechtstreeks drukken op een aluminium- of metaalplaat. Zelfs glas gaan we niet uit de weg. Als de plaat dunner is dan 5 cm en het oppervlak vlak is, kunnen we alles aan!

.

Menukaarten: verwisselbaar binnenwerk

Foliedruk

Heb je een horecazaak waarvan de menu- of drankkaart regelmatig verandert? Printkracht10 biedt een gemakkelijke oplossing aan. De hard cover laat je eenmaal drukken en deze kan je behouden, wat erg voordelig is. Het binnenwerk kan je uitschuiven met een latje, zodat je deze gemakkelijk kan verwisselen. Door dit verwisselbare menusysteem ben je nooit gebonden aan een vaste menu voor langere tijd!

Nieuwe folieprinter

Foliedruk

NEW: een nieuwe printer bij Printkracht10! Nu zijn er nóg meer mogelijkheden om je papierwerk met folie te bedrukken. Speciale uitvoeringen zoals dikker papier, foliedruk aan twee zijdes, hard covers,… kunnen we nu ook aan! Benieuwd? Kom gerust eens langs!  

Druk op hout

Foliedruk

Drukken enkel op papier? Neen hoor! Bij Printkracht10 bedrukken we ook rechtstreeks op houten oppervlaktes. Lever je materiaal aan en we bedrukken het graag met de gewenste tekst, foto, tekening, logo,… Zo lang het materiaal vlak is en een maximum dikte van 5 cm heeft, kan je bij ons terecht.

Geboortekaartjes

Foliedruk

Is er een klein wondertje op komst? Dan ben je vast op zoek naar een origineel geboortekaartje! Bij Printkracht10 zorgen we voor een uniek kaartje met leuke details. Zo kan je spelen met papiersoorten en foliedruk en creëren we samen een exclusieve uitwerking van je babykaartje. Spring zeker eens binnen om wat voorbeelden te bekijken!

Huwelijkskaarten

Foliedruk

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Daar hoort natuurlijk een perfecte trouwuitnodiging bij! Printkracht10 biedt verschillende kwalitatieve papiersoorten aan en zelfs foliedruk voor dat tikkeltje meer. Er zijn zeer veel mogelijkheden, dus samen kijken we graag naar wat je hartje verlangt!

Foliedruk

Foliedruk

Foliedruk geeft een hippe, moderne maar tegelijk ook een klasse volle uitstraling aan je drukwerk! Bij Printkracht10 kan je kiezen voor een folie in het goud, zilver of koper. Creëer met dit leuk detail een extra touch aan je geboortekaartje of trouwuitnodiging. Kom gerust eens langs om de verschillende mogelijkheden van papier en folie te bespreken.

Gratis parking bij afhaal van uw drukwerk

gratis parking

Mensen die drukwerk komen afhalen krijgen, op vertoon van hun parkeerticket, 2 euro terug betaald. Zo parkeren klanten van Printkracht10 gratis in de parking onder Shopping 2.

Copyright © printkracht10.be | Privacy policy

Website by it's me